Buffettafel huren

Een buffettafel is bijna onmisbaar te noemen op een feest. Lekker eten en drinken zorgen immers voor gezelligheid! Buffettafels zijn breed inzetbaar en naast het presenteren van het eten en drinken, praktisch in te zetten voor verschillende doeleinden op een feest. Zo kan een buffettafel ook gebruikt worden als eettafel, als tafel voor kinderen om aan te knutselen, of om bijvoorbeeld een hotdog-, suikerspin- of popcornmachine op te plaatsen. Daarnaast is het huren van een buffettafel natuurlijk handig voor het buffet op een bruiloft, het eten bij een barbecue, hapjes en drankjes bij een bedrijfsfeest en snoepjes bij een kinderfeest!

 

Opties voor buffettafels

Een standaard buffettafel die wij verhuren heeft een afmeting van ongeveer 180x80cm, vergelijkbaar met gemiddelde eettafel thuis. De kleur van een buffettafel is in de meeste gevallen wit, voor een frisse en neutrale uitstraling. Om de buffettafel een andere uitstraling te geven kan er voor gekozen worden om een buffettafelkleed te huren, of om zelf een leuk tafelkleed te kopen in een bijpassend thema. Zo kan het bij het organiseren van een chique evenement mooi zijn om een antraciet of zwart kleed op de tafel te leggen, maar is roze leuker bij het geven van een prinsessenfeest voor de verjaardag van een meisje.

Van plan om buffettafels als eettafel in te zetten? Denk dan ook eens aan het huren van klapstoelen of luxe stoelen. Klapstoelen zijn makkelijk te vervoeren en op te bergen, door het geringe formaat als ze opgeklapt zijn. Ook zijn ze goedkoop te huur, perfect als basis stoel. Op zoek naar een luxere en comfortabelere stoel? Luxe stoelen zijn voorzien van een zacht kussen en rugleuning, met een chique uitstraling. Hiermee maakt u zeker indruk!

 

Praktische informatie over buffettafels

Buffettafel afmetingen

Hoogte: 80cm
Lengte: 183cm
Breedte: 76cm
Gewicht: 11kg
Ingeklapt: 91x76cm


Levering

Onze buffettafels en andere producten worden, om onze kwaliteit te waarborgen, uitsluitend bezorgd en opgehaald door Jumping Almere. Bezorging is onder andere mogelijk in Almere, Lelystad, Zeewolde, Muiden, Muiderberg, Weesp, Eemnes en in het Gooi in: Bussum, Naarden, Laren, Huizen en Blaricum.

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Buffettafels van Jumping Almere