Partytent huren

Een partytent, ook wel feesttent, is een waardevolle toevoeging aan elk feest en evenement! Aangezien Nederland bekend staat om zijn wisselvallige weersomstandigheden, is het verstandig om dit product toe te voegen aan je bestelling. Naast het feit dat je met het huren van een feesttent mensen voorziet van een warme en overdekte ruimte in de buitenlucht, staat het ook nog eens erg gezellig. Zo kun je in de winter terrasverwarmers / loungeheaters huren om in de tent neer te zetten, en vullen met mooie aangeklede statafels en stoelen. Ook is de partytent handig om decoratie aan op te hangen: door de stalen buizen heb je genoeg plekken om ballonnen, slingers, en andere feestdecoratie op te hangen om zo een gezellige sfeer te creëren. Maar ook in de zomer biedt het huren van een tent een praktische uitkomst: bij hoge temperaturen willen de gasten vaak even in de schaduw kunnen staan, zodat niet de gehele dag de zon op hun gezicht schijnt. En mocht je eten serveren in de buitenlucht, is het ook niet goed om deze etenswaren in aanraking te laten komen met de zon. Naast warmte zorgt de feesttent dus ook voor schaduw, en gezelligheid!

Partytent huren bij Jumping Almere

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Partytenten van Jumping Almere 


 

Praktische informatie over het huren van partytenten

Partytenten kunnen in verschillende soorten en maten worden gehuurd. Zo hebben we de traditionele, rechthoekige witte partytenten, maar ook de achthoekige blauwe pagodetenten. De pagodetent heeft een standaard afmeting van 5,0x6,8m, heeft een blauw doek en heeft qua model wat weg van een circustent. Deze bieden wij in één formaat aan in de verhuur.

De overige feesttenten die u kunt huren zijn wit van kleur, waardoor ze een frisse en ruimtelijke uitstaling hebben. Aan elke tent zijn doorzichtige plastic ramen toegevoegd, zodat de gasten vanuit de zijkanten naar buiten kunnen kijken. Naast ramen, kun je er ook voor kiezen om zelf deuren te creëren, zodat de visite op meerdere plekken de tent in en uit kan lopen. Dit doe je heel gemakkelijk door een gedeelte van de tent op te rollen en aan de bovenkant te bevestigen aan klittenband of plastic sluiting. De feesttenten zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo kunnen wij voordelig tenten samenstellen in de formaten:

Formaat partytent Nokhoogte Capaciteit Opbouwtijd
Tent 4x3 meter 2,85m ± 12 personen ± 20 minuten
Tent 4x4 meter 3,05m ± 16 personen ± 20 minuten
Tent 6x3 meter 2,85m ± 18 personen ± 25 minuten
Tent 6x4 meter 3,05m ± 24 personen ± 25 minuten
Tent 8x4 meter 3,05m ± 32 personen ± 35 minuten
Tent 10x5 meter 3,50m ± 50 personen ± 45 minuten

 

Ook bieden wij de mogelijkheid om door middel van het koppelen van tenten meer formaten aan te bieden. Dit houdt in dat er twee tenten naast elkaar komen te staan en stevig aan elkaar worden bevestigd. Uiteraard worden de zijkanten die tegen elkaar aan worden bevestigd verwijderd, zodat er een grote en overzichtelijke ruimte in de tent ontstaat. Met het koppelen van tenten zijn onder andere de volgende formaten beschikbaar om te huren:

Formaat partytent Nokhoogte Capaciteit Opbouwtijd
Tent 8x8 meter 3,05m ± 64 personen ± 55 minuten
Tent 10x3 meter 2,85m ± 30 personen ± 45 minuten
Tent 10x4 meter 3,05m ± 40 personen ± 45 minuten
Tent 10x10 meter 3,50m ± 100 personen ± 70 minuten

 

Staat de maat die u wilt huren hier niet tussen? Door het combineren van onze verschillende tenten zijn er natuurlijk allerlei formaten partytenten mogelijk! Door deze flexibele constructies kunnen wij aan elke klant zijn wens voldoen. Uiteraard overleggen we hierbij met u over een voordelige prijs! Als u benieuwd bent naar onze prijzen, formaten of aanbiedingen, kunt u op de volgende link klikken om naar onze productpagina te gaan: Partytenten van Jumping Almere.

 

Prijs partytenten

Net als al onze andere producten, bieden wij ook onze partytenten voor een voordelige prijs aan. Zo is onze kleinste tent die u kunt huren, 4x3m, 75 euro en loopt dit op naarmate het formaat van de tent groter wordt. Vergeet ook zeker niet te kijken naar onze aanbieding ‘Actietent (6x4 meter)’. Zo huur je voordelig een tent van 6x4m, twee statafels en een buffettafel inclusief chique zwarte tafelhoezen, een verlichtingssnoer, en een terrasverwarmer met gasfles. En dit alles voor maar 185 euro, i.p.v. 211,00 euro! Voordeliger dan dit ga je het niet vinden. Voor een volledig prijsoverzicht kunt u op de volgende link klikken: Prijzen partytenten.

 

Opbouwen en afbreken

Jumping Almere vindt het belangrijk om een goede service en kwaliteit aan haar klanten te bieden. Daarom kiezen wij ervoor om elke gehuurde feesttent zelf te bezorgen, op te bouwen, af te breken en weer mee te nemen. Zo nemen wij alle zorg uit uw handen, en hoeft u alleen nog maar aan te geven waar u de partytent wil hebben. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven houden wij van transparantie, en daarom zit het opbouwen en afbreken bij de huurprijs van de tent inbegrepen. Wel rekenen wij buiten Almere bezorgkosten, die worden berekend aan de hand van het aantal kilometers, óf op basis van vaste tarieven in Lelystad en Het Gooi. Het totaalbedrag hiervoor vindt u terug bij de afronding van uw bestelling. De bezorgtijden worden in overleg met de klant besproken, en het opbouwen en afbreken wordt op snelle en professionele wijze gedaan. De afhaaltijd wordt met de klant afgesproken op het moment dat onze medewerkers van Jumping Almere de tent bij u komen plaatsen. Zo hoeft u van tevoren niet al aan te geven hoe laat wij de tent kunnen ophalen. Voor de klant is het ook prettig om pas op de dag zelf te bepalen hoe laat de tent moet worden opgehaald, aangezien er dan een goede inschatting van de duur van het feest kan worden gedaan. De bezorgers zorgen er bij het afhalen voor dat ze de tent snel afbreken zonder al te veel geluid te maken, zodat u ongestoord verder kunt genieten van uw evenement, of juist van de rust na het vertrek van uw gasten. Kortom: u hoeft alleen bij ons te bestellen en de rest regelen wij voor u!

Evenement tenten

Naast het huren van PE-tenten is het bij ons ook mogelijk om PVC-Evenement tenten te reserveren. Dit is een zwaarder en sterker type tent, bestaande uit een dik aluminium frame en een PVC dak met zijwanden. Alle onderstaande PVC-Evenement tenten zijn gekeurd en zijn van brandvertragende kwaliteit (DIN 4102 B01). Om meer comfort en/of sfeer te creëren in de evenementtent is het mogelijk om deze met houten vloer, of houten systeemvloer te bestellen. Een houten vloer wordt rechtstreeks op de ondergrond geplaatst en kleine oneffenheden worden opgevuld. Een systeemvloer bestaat uit hardhouten platen die op een balklaag worden geplaatst, welke waterpas wordt gebouwd. Dit type ondergrond is het stevigst en geeft veel sfeer en comfort. 

Klik op onderstaande link om meer te lezen over Evenement tenten;

Evenement tenten

 

Extra productopties

Naast de partytent zelf, bieden wij ook veel aanvullende partyartikelen om de tent feestelijk aan te kleden en te voorzien van alle gemakken. Zo kunt u bij ons statafels  en buffettafels  huren, zodat de gasten hun eten en drinken kunnen neerzetten. Daarnaast hebben we ook grote ronde tafels, en sierlijke stoelen of klapstoelen zodat de visite lekker kan zitten. Ook verhuren wij verlichting  om het feest ’s avonds van sfeer te voorzien. Ook verhuren wij popcorn-, suikerspin-, en hotdogmachines zodat u de gasten lekker eten aan kunt bieden. Voor het eten heeft u servies  nodig, en ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: borden, bestek, glazen, chafing dishes, u kunt het allemaal bij ons huren!

En om het feest compleet te maken, kunt u bij ons ook terecht voor professionele geluidsapparatuur. Deze kunt u in de tent plaatsen, zodat u de hele avond gezellig kunt dansen op de door u gekozen muziek. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u op Assortiment Partyartikelen klikken.

 

Partytent huren bij Jumping Almere

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Partytenten van Jumping Almere