Evenement tenten

Naast het huren van PE-tenten is het bij ons ook mogelijk om PVC-Evenement tenten te reserveren. Dit is een zwaarder en sterker type tent, bestaande uit een dik aluminium frame en een PVC dak met zijwanden. Alle onderstaande PVC-Evenement tenten zijn gekeurd en zijn van brandvertragende kwaliteit (DIN 4102 B01). Om meer comfort en/of sfeer te creëren in de evenementtent is het mogelijk om deze met houten vloer, of houten systeemvloer te bestellen. Een houten vloer wordt rechtstreeks op de ondergrond geplaatst en kleine oneffenheden worden opgevuld. Een systeemvloer bestaat uit hardhouten platen die op een balklaag worden geplaatst, welke waterpas wordt gebouwd. Dit type ondergrond is het stevigst en geeft veel sfeer en comfort. 

Voordelen van het huren van PVC-Evenement tenten:
 Wordt geleverd met documentatie t.b.v. (evenements-)vergunningaanvraag Gemeente
 Geschikt om voor langere perioden te staan
 Leverbaar met (systeem)vloer
 Bestand tegen hardere wind
 Mogelijkheid om een grote ruimte zonder steunpilaren te creëren

Klik op de onderstaande link om een aanvraag te doen;

Contactformulier

 

Pagodetent 5x5m

De pagodetent van 5x5 meter heeft een pyramidevormig PVC-dak met gebogen lijn, uitlopend in een smalle en hoge punt. Door de hoge constructie geeft dit type tent een erg ruimtelijke beleving. Dit type tent wordt standaard geleverd met 3 witte zijden en 1 zijde met ramen. Alle zijwanden van de tent kunnen worden opengeschoven. Pagodetenten kunnen gekoppeld worden om een grotere tent te creëren, zoals te zien op onderstaande foto.

Lengte: 5,00m
Breedte: 5,00m
Hoogte: 5,60m
Doorloophoogte: 2,50m
Capaciteit: 25 personen


Pagodetent 5x5 meter

Prijzen:
Pagodetent 5x5m: 200,00 euro excl. BTW zonder ondervloer.
Houten vloer: 50,00 euro excl. BTW.
Systeemvloer: 100,00 euro excl. BTW.

Prijzen zijn op basis van 3 dagen, waarbij op dag 1 wordt opgebouwd en op dag 3 wordt afgebroken.

 

Pagodetent 6x6m

De pagodetent van 6x6 meter heeft een pyramidevormig PVC-dak met gebogen lijn, uitlopend in een smalle en hoge punt. Deze pagodetent wordt geleverd met 3 witte zijwanden en 1 wand met ramen. Alle wanddelen kunnen opengeschoven worden. Er kan ook voor gekozen worden om deze van de wijwanden helemaal niet te gebruiken. Door de hoge constructie geeft dit type tent een erg ruimtelijke beleving. 

Lengte: 6,00m
Breedte: 6,00m
Hoogte: 5,75m
Doorloophoogte: 2,30m
Capaciteit: 36 personen

 

 

Prijzen:
Pagodetent 6x6m: 275,00 euro excl. BTW zonder ondervloer.
Houten vloer: 75,00 euro excl. BTW.

Prijzen zijn op basis van 3 dagen, waarbij op dag 1 wordt opgebouwd en op dag 3 wordt afgebroken.

Aluminium Tenthal

Een aluminium tenthal is een zelfdragende Evenementtent. Bij de aluminium tenthal wordt gebruik gemaakt van speciale sleuven waar het tentdoek tussen getrokken kan worden. Hierdoor ontstaat een zo goed als kierdichte tent. De breedte van de tent is 5, 6, 8, 10 of 12 meter. De diepte van de tent is een meervoud van 3 meter. Bij 12m breedte is de diepte een meervoud van 5 m. Het dakvlak is wit en de zijwanden zijn vertikaal gestreept. De beschikbare kleuren van de zijwanden zijn: Grijs/wit. Ook hier kunnen raamwanden geleverd worden (Transparant PVC doek). Het dakvak is eventueel ook leverbaar in de kleur donkerblauw. Het dakvlak en de zijwanden zijn gemaakt van brandvertragend PVC ( M2, DIN 4102 B ) Deze tenthal is uitstekend geschikt in combinatie met een houten vloer. Het resultaat is een egale vloer. Wanneer de ondergrond heel slecht is kan ook gebruik gemaakt worden van een systeemvloer. Dit betekent dat de vloer wordt gelegd op een stalen frame waar vervolgens de tent op wordt gebouwd. Het opzetten en afbreken wordt altijd compleet verzorgd.

Aluminium tenthal

Prijzen (richtlijn):
Aluminium tenthal zonder vloer: 7,00 euro per m2 excl. BTW.
Aluminium tenthal met systeemvloer: 11,00 euro per m2 excl. BTW

Het bouwen van een aluminium tenthal is op elke locatie en bij elke wens anders. Bovengenoemde prijzen zijn een richtlijn en gebaseerd op basis van 3 dagen, waarbij op dag 1 wordt opgebouwd en op dag 3 wordt afgebroken. 

Klik op de onderstaande link om een aanvraag te doen;

Contactformulier

 

Ondervloeren

Voor de Evenement tenten is het mogelijk om een houten vloer te bestellen. Er zijn 2 opties met betrekking tot ondervloeren, namelijk een houten vlondervloer, of een systeemvloer. Een houten vloer in een tent geeft behalve comfort ook veel sfeer en warmte.

Systeemvloer
Een systeemvloer is een vloer die bestaat uit een stalen raamwerk, dat haaks en waterpas wordt gesteld, met daarop een houten vloer, waarvan de randen in aluminium profielen worden geschoven. Een systeemvloer kan worden gebruikt als een tent goed kan worden geborgd (bijvoorbeeld door middel van haringen of betonblokken) en als de ondergrond niet vlak is. Door middel van het stalen raamwerk waar de vloer op komt te liggen, wordt een egale stevige vloer gecreërd. De systeemvloer wordt waterpas gemaakt door middel van vulhout, waardoor het plaatsen van deze vloern op vrijwel elke ondergrond mogelijk is.

Houten systeemvloer

Vlondervloer
Een houten vlondervloer is de tweede optie als ondervloer voor een evenementtent. Dit type vloer bestaat uit lange houten vlonders die in elkaar schuiven voor een stevig en sfeervol geheel. In tegenstelling tot bij het gebruiken van een systeemvloer, is het met een vlondervloer niet mogelijk om grote hoogteverschillen te overbruggen. Kleine oneffenheden in de ondergrond worden opgevuld met vulhout en zo wordt een egale, sfeervolle ondergrond gecreërd.

Houten vlondervloer 6x4

 

Klik op de onderstaande link om een aanvraag te doen;

Contactformulier